Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Suddenly cannot login (V. 1.92)

Suddenly cannot login (V. 1.92) il y a 1 an 4 mois #89336

  • merlinyang
  • Portrait de merlinyang
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 2
  • Karma: 0
Hi my friends, I've been using LimeSurvey for a couple of months and feel it fantastic. However, from this Monday, I cannot log in as administrator. After I click "Login" button on page (/admin/admin.php), it directs to the logged-in page showing "reloading screen, please wait" in 1 or 2 seconds then come back to the log in page(/admin/admin.php). in this way I can never log in the administration page.

It was OK last week but suddenly doesn't work. What should I do to fix the problem then? Thank you in advance!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Aw: Suddenly cannot login (V. 1.92) il y a 1 an 4 mois #89369

  • jelo
  • Portrait de jelo
  • Hors ligne
  • Platinum Lime
  • Messages : 389
  • Remerciements reçus 40
  • Karma: 15
Have you tried different Browsers? Installed any Addons/Plugins?

Perhaps your Provider has updated the server?

Please post more info about your server and your provider. There might be others with that problem.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Cet utilisateur a été remercié pour son message par: merlinyang

Aw: Suddenly cannot login (V. 1.92) il y a 1 an 4 mois #89377

  • merlinyang
  • Portrait de merlinyang
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 2
  • Karma: 0
just solved the problem. It is due to the wireless router. I remember that I updated the firmware of my TP-Link W340g+ router this Monday. So I deleted the update and now everything is OK. Still I have a question: how can the router's firmware affect the cookie setting of browsers? Anyway, thank jelo and all other friends for your caring.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Aw: Suddenly cannot login (V. 1.92) il y a 1 an 4 mois #89387

  • jelo
  • Portrait de jelo
  • Hors ligne
  • Platinum Lime
  • Messages : 389
  • Remerciements reçus 40
  • Karma: 15
I don't know the featureset of the TP-Link W340G+. But there are a lot of ways a router can affect a browser session. Are you sure that the cookies were affected?
In different browsers? Good that you found a solution and can work with LS again.

One question:
What Firmwarenumber causes the problems? Just in case we get more posts like yours.

The firmwareupdate might be revelant to fix a security hole
www.acunetix.com/blog/web-security-zone/...mail-that-hacks-you/
Dernière édition: il y a 1 an 4 mois par jelo.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.122 secondes
Donation Image