Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Limesurvey-Installation not working: PHP not executed/blank page only

Limesurvey-Installation not working: PHP not executed/blank page only il y a 1 an 11 mois #89145

  • Cosinus
  • Portrait de Cosinus
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 2
  • Karma: 0
Hi,
having researched much and limesurvey would be the application serving my needs,
if I only could make the installation work.

The server is Ubuntu.
I extracted the archive, created symbolic link to this directory '/var/www/survey'.
When I put a simple HTML-file into the Limesurvey root-dir, it is displayed.
But any PHP-file inside the lime-directory is NOT executed.

I configured
AllowOverride All
FollowSymLinks

So I am stuck here.
Any ideas how to fix this or continue troubleshooting?
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Aw: Limesurvey-Installation not working: PHP not executed/blank page only il y a 1 an 11 mois #89151

  • jelo
  • Portrait de jelo
  • Hors ligne
  • Platinum Lime
  • Messages : 470
  • Remerciements reçus 52
  • Karma: 16
Are you the admin of the server?
Is PHP running at all?
PHP is not running correctly with your httpd, which seems to be Apache.

This is out of scope for the limesurvey forum.

Create a php file test.php
<?php
phpinfo();
?>
and try to get it running. Is that working?

There are so many settings which decide how PHP and Apache will interact,
that I cannot tell you what to do.

If you need some instructionsets to get Apache,PHP Mysql running on Ubuntu browse through www.howtoforge.com/howtos/linux/ubuntu to find something suitable to you.
Dernière édition: il y a 1 an 11 mois par jelo.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Cet utilisateur a été remercié pour son message par: Cosinus

Aw: Limesurvey-Installation not working: PHP not executed/blank page only il y a 1 an 11 mois #89211

  • Cosinus
  • Portrait de Cosinus
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 2
  • Karma: 0
Hi jelo,

thank you for your reply.

Meanwhile it is working. After research it was possible to install via Plesk on a separate subdomain (inside regular path) and it works now. (even changing the open_basedir did not work before).

Creating my first survey, it is definitely worth the effort! :)
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.174 secondes
Donation Image