Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Funny buttons

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93362

  • ricardo
  • Portrait de ricardo
  • Hors ligne
  • Expert Lime
  • Messages : 117
  • Remerciements reçus 1
  • Karma: 0
I've created a Max-diff questionnaire using this workaround
docs.limesurvey.org/tiki-index.php?page=...axDiff_question_type

However, the "next" and "previous" buttons don't look right. I've checked other surveys, and this happen only when I create the Max-Diff question


funnybuttons.PNG


Does anybody know how to fix this? Thank you!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93364

  • ResearchOnBlogs
  • Portrait de ResearchOnBlogs
  • Hors ligne
  • Gold Lime
  • Messages : 184
  • Remerciements reçus 16
  • Karma: 8
This is only to solve if you post a url to your survey. It's a markup/css problem.

research on BLOGS - Professional LimeSurvey support
Consultant - Templates - Training - JQuery magic - Support - Coding - Survey creation and more..

Contact
Professional LimeSurvey support
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93366

  • ricardo
  • Portrait de ricardo
  • Hors ligne
  • Expert Lime
  • Messages : 117
  • Remerciements reçus 1
  • Karma: 0
I don't understand...how does posting the URL solve the problem?
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93369

  • holch
  • Portrait de holch
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 2958
  • Remerciements reçus 381
  • Karma: 124
Posting the URL will not fix the problem itself, but it can help someone to understand what happens.

You probably copied some CSS code or JS code from somewhere that includes the call to those buttons.

They are probably not even hosted on your server...
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93453

  • ricardo
  • Portrait de ricardo
  • Hors ligne
  • Expert Lime
  • Messages : 117
  • Remerciements reçus 1
  • Karma: 0
I didn't copy any code from anywhere. The problem started after I upgraded limesurvey to Version 2.00+ Build 130305.

So I figured the problem could be related to a modified template I was using (based on limeinspired), that somehow gets corrupted or becomes incompatible when LS is updated.

So I used the limeinspired template available in Version 2.00+ Build 130305, to create a new version of my template and applied these changes:

www.limesurvey.org/en/forum/design-issue...stion-type-alignment

and my buttons are working now.


notfunny.PNG
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93471

  • tpartner
  • Portrait de tpartner
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 4369
  • Remerciements reçus 829
  • Karma: 381
Without seeing a live sample, I'm not sure how the workaround could have an affect (although it is quite old).

LS 2.0 uses <button> elements and jQuery UI styles instead of <input> elements for the navigation. Older templates need to have these styles added.
Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

LimeSurvey is open-source and run entirely by volunteers so please consider donating to support the project.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Funny buttons il y a 1 an 8 mois #93478

  • ricardo
  • Portrait de ricardo
  • Hors ligne
  • Expert Lime
  • Messages : 117
  • Remerciements reçus 1
  • Karma: 0
The workaround is not the problem. The problem was the old template. I used one of the templates in the most recent version of LS and it worked fine.

The morale: if you have customized templates, created with older versions of LS, update them.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.143 secondes
Donation Image