Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Problem with the Upload question type

Problem with the Upload question type 5 months 1 week ago #107758

  • Usapuka
  • Usapuka's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 45
  • Karma: 0
Hi,

I'm using Versión 2.00+ Build 130108.

In this survey: http://tecnobiz.com.ar/encuestas/index.php/survey/index/sid/627162/lang/es. There is a "Upload question type", two images can be uploaded. I also allowed to change answers later.

The first time that a file is uploaded a transparent windows is open:






If the survey is sent and open a second time a full windows page is open (the "save and exit" button has disappeared) and it is impossible to do a new upload.

Subirarchivo2.png


¿What can I do in order to solve this problem?

Thank you!
Last Edit: 5 months 1 week ago by Usapuka.
The administrator has disabled public write access.

Problem with the Upload question type 5 months 1 week ago #107910

  • Usapuka
  • Usapuka's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 45
  • Karma: 0
Hi,

I guess it's not possible to use the "changes answer" with "Upload question type". I got the same result with IE, Chrome and Firefox.
Has anyone tried this?

Thanks!
The administrator has disabled public write access.

Problem with the Upload question type 2 months 2 weeks ago #110932

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5325
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
You can test at the Limesurvey demo if this is fixed at the latest version: demo.limesurvey.org/admin

I at least remember that this issue was discussed at the developer meetings. There should also be a bug report about that.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
Last Edit: 2 months 2 weeks ago by Mazi.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.099 seconds
Donation Image