Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: No preview of imported question groups

No preview of imported question groups 5 months 1 week ago #106500

  • duke125
  • duke125's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Hi,
I am using a design where I have about 40 question groups with the same questions - the only thing that changes is the description of the question group. In order not to manually rewrite all these questions, I exported question group 1 and imported it in the survey where I renamed it to question group 2 (and changed the description).
The problem is the following: I can neither preview the question group (there appears nothing)- nor check the survey logic for the question group (it says: "Invalid question - probably missing sub-questions or language-specific settings for language"). The question group should actually be a copy of a question group where everything works fine (all sub-questions should be copied and I didn't change language settings). If I want to edit the question group 2, it looks just like a copy of question group 1 - nothing is missing. But why can't I preview nor check check the survey logic?

I would be very glad if someone could help me out!

Btw I am using Version 2.05+ Build 140302.

Thank you very much for your help!!!
The administrator has disabled public write access.

No preview of imported question groups 5 months 6 days ago #106542

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6268
  • Thank you received: 800
  • Karma: 239
HI,

Can you try to : unlog from LS admin, relogging to LS admin ?
VCan you provide the lss file ?
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.118 seconds
Donation Image