Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: active record class error on 205plus build 140109

active record class error on 205plus build 140109 7 months 2 weeks ago #103385

Hi,

I just installed LimeSurvey and it all went good. I can login without problem.
However when I try to make my first survey every time I hit the save button I get error like:
The table "{{tokens_897331}}" for active record class "Token_897331" cannot be found in the database.

Now I saw in the bug tracker there was a fix for this:
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/commit/...b7a84c5d86e1fffd7e16

However this fix is already in my version (I checked).

Every time I hit 'save' it creates a new survey and shows me this error (settings are saved!)
If I try to navigate to a survey via main screen (list of surveys) or via drop down box it also gives me this error.

Some details:
nginx/1.4.4
MySQL-client version: mysqlnd 5.0.8-dev - 20102224
Server version: 5.5.31-1

Please help, thanks!

Also found:
bugs.limesurvey.org/view.php?id=8527

and I replaced RegisterController.php with:
raw2.github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/31...gisterController.php

but still same error.. didn't change anything..
Last Edit: 7 months 2 weeks ago by Steveflecha.
The administrator has disabled public write access.

active record class error on 205plus build 140109 7 months 2 weeks ago #103391

  • lordzoster
  • lordzoster's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 29
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
I'm getting the same error while doing:
- a "Save & Close" of questions in a survey
- a "Check survey logic for current question group" in the same survey (URL: http://localhost/limesurvey/index.php/admin/expressions/sa/survey_logic_file/sid/678557/gid/1)

Environment:
LimeSurvey: Version 2.05+ Build 140109
Apache Version : Apache/2.2.14 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l PHP/5.3.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
PHP Version 5.3.1
System Darwin 13.0.0 Darwin Kernel Version 13.0.0: Thu Sep 19 22:22:27 PDT 2013; root:xnu-2422.1.72~6/RELEASE_X86_64 x86_64
MySQL: 5.1.44
Last Edit: 7 months 2 weeks ago by lordzoster. Reason: added new error case
The administrator has disabled public write access.

active record class error on 205plus build 140109 7 months 1 week ago #103435

I thought I'd submit a bug report on this today, so to document what was happening I went to the installation and did the same steps as yesterday but so far all seems to be working just fine..

I have no idea what happened as I did not change anything at all, perhaps it is a session issue or cookie issue as I just installed the system and then directly tried using it.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.122 seconds
Donation Image