Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Logic Issues

Logic Issues 8 months 2 weeks ago #101589

  • abryenton
  • abryenton's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Hi,

I just did a fresh install of 2.0 on my live server and the logic doesn't seem to be working at all. It shows the logic attached to the questions but when I test the survey, it's as if the logic wasn't applied.

I exported the survey and imported it into my localhost and the logic works fine!

Any ideas??

Thanks,
Aaron
The administrator has disabled public write access.

Logic Issues 8 months 6 days ago #101864

  • abryenton
  • abryenton's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Anybody??
The administrator has disabled public write access.

Logic Issues 8 months 6 days ago #101873

  • holch
  • holch's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 2558
  • Thank you received: 290
  • Karma: 105
This sounds odd. As it works on the local server, it must be obviously something wrong on the production server. Did you try to import the survey as another survey to the local server?

If not, I would try to re-install, as it is a fresh install anyway.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.113 seconds
Donation Image