Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Answers not recorded when returning to a survey that has been started

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 1 year 1 month ago #96801

I have found that answers are not recorded when performing the following steps.

User receives link to survey
User clicks on link, survey opens in browser
[response is recorded in Lime survey as not completed]
User opens another browser tab, closes tab with survey
User clicks on link in email again, survey opens in browser
User completes survey
[response is now recorded as complete, but no answers are recorded]

Illustration: screencast.com/t/iWmsxJ4oa

Is this a known bug or am I doing something incorrectly?
The administrator has disabled public write access.

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 1 year 1 month ago #96814

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6235
  • Thank you received: 793
  • Karma: 238
alexmessinger wrote:
Is this a known bug or am I doing something incorrectly?
Gloups, seem it's a bug (I think).

Did you try with last version ?

Did it happen with grop by group survey (or q by q) ?

Think put a bug report is a good solution.

Denis
The administrator has disabled public write access.

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 1 year 3 weeks ago #97883

It seems like whenever the page is refreshed, answers subsequently entered are not recorded.
The administrator has disabled public write access.

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 1 year 3 weeks ago #97888

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6235
  • Thank you received: 793
  • Karma: 238
Please: give us your version and the build number.

The PHP version and the database type and version can be interseting too.

Denis
The administrator has disabled public write access.

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 10 months 3 weeks ago #99685

Hi Denis: Lime survey 1.92+. We're using MySQL server version 5.5.33
The administrator has disabled public write access.

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 10 months 3 weeks ago #99693

I did some more testing, and the answers are erased only when there is more than one question group. I tested with 1 or 2 questions contained in the same group, and answers were recorded.
The administrator has disabled public write access.

Answers not recorded when returning to a survey that has been started 10 months 3 weeks ago #99694

How do I find the Lime Survey Build number in order to submit a bug?
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.111 seconds
Donation Image