Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Updated 2.0: Template

Updated 2.0: Template 1 year 6 months ago #91563

  • vs_arni
  • vs_arni's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 64
  • Karma: 0
Hi, I use a personalized template, by LS personnel.
I have updated to 2.0 release, and now it appears a "0%" and "100%" on the left-top of the screen for every answer. I don't want it.

But... I try to attach a 16Kb screebshot to let see you, but I am no able!
How can I do?

TIA
Arnaldo
The administrator has disabled public write access.

Re: Updated 2.0: Template 1 year 6 months ago #91610

  • helper
  • helper's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 126
  • Thank you received: 18
  • Karma: 0
The "0%" and "100%" are probably your progress bar. Try changing this setting to "No" in your survey > Survey properties > General settings > Presentation & navigation.
The administrator has disabled public write access.

Re: Updated 2.0: Template 1 year 6 months ago #91615

  • vs_arni
  • vs_arni's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 64
  • Karma: 0
Yes, if I set "no" it desappears.
But before the update I always used the "yes" setting and there was a beautiful white progress bar. Now I have two static numbers for all questions, "0%" and "100%".

Arnaldo.
The administrator has disabled public write access.

Re: Updated 2.0: Template 1 year 6 months ago #91638

  • helper
  • helper's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 126
  • Thank you received: 18
  • Karma: 0
You may want to update your CSS with the following:
#progress-pre, #progress-post {display:none;}

This should hide the two values, and how you style your progressbar is up to you :)
The administrator has disabled public write access.

Re: Updated 2.0: Template 1 year 6 months ago #91641

  • vs_arni
  • vs_arni's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 64
  • Karma: 0
Yes. But I would say that in the passage from 1.9x to 2.0 release, something has gone wrong. In the previous version the progress bar was running well. Not in this one.
The administrator has disabled public write access.

Re: Updated 2.0: Template 1 year 4 months ago #93968

  • Limer2001
  • Limer2001's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 18
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
I have the same problem, the progress bar is broken on all my templates after upgrading 1.92 > 2.00 +

Anyone have an idea how to fix it?
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: vs_arni

Re: Updated 2.0: Template 1 year 2 months ago #95956

  • de_chris
  • de_chris's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 15
  • Karma: 0
Anyone a solution for the progressbar?
Same problem here after upgrade. Created bug report.
The administrator has disabled public write access.

Re: Updated 2.0: Template 1 year 2 months ago #95957

  • Limer2001
  • Limer2001's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 18
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
Recently fixed it posted the solution in this topic: www.limesurvey.org/de/forum/installation...-work-in-ls-20#95634




Fixed the progress bar! :)


Fixed it by adding the following code to template.css in my custom template. I took this code from the default template.


/** Progress bar **/
#progress-wrapper .ui-widget-content {
border: 1px solid #999999;
}

#progress-wrapper .ui-widget-header {
background-color: #CCCCCC;
border: 1px solid #999999;
}

.page-odd td.graph {
background-color: #D2F2D3;
}

.ui-progressbar { height:1em; width:8em; text-align: left; overflow: hidden; }
.ui-progressbar .ui-progressbar-value {margin: -1px; height:100%; }


#progress-pre{display:none;} /**hides the "0%" text **/

#progress-post {font-size:10px}
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: de_chris

Re: Updated 2.0: Template 1 year 2 months ago #95975

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6238
  • Thank you received: 794
  • Karma: 238
Look if you have {TEMPLATEJS} in your startpage.pstpl.

It's must be done during update process, but sometimes it fail (and you have this information in the update process).

Denis
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: de_chris

Re: Updated 2.0: Template 1 year 2 months ago #95993

  • de_chris
  • de_chris's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 15
  • Karma: 0
Thanks for the fast reply. Although {TEMPLATEJS} is available there is only a div with the id "progressbar" but no classes and no content. Therefore solution by Limer2001 won't work.
To reproduce:
installed a fresh version 2.0+
exported my template in version 192
imported my template to version 2.0+
Last Edit: 1 year 2 months ago by de_chris.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.189 seconds
Donation Image