Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Unable to set survey permissions for non-admin users

Unable to set survey permissions for non-admin users 1 year 3 months ago #90677

  • samarta
  • samarta's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hi,

When a non-admin user (this
user is the owner of the survey) tries to set survey permissions for a survey we get the following message:

"Internal Server Error
CDbCommand failed to execute the SQL statement: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: parameter was not defined
An internal error occurred while the Web server was processing your request. Please contact the webmaster to report this problem.
Thank you."

I have tested this issue on:

Version 2.00+ Build 121024

and
Version 2.00+ Build 121209


For Super-administrador users there is no problem.

Thanks for any help,

João
The administrator has disabled public write access.

Re: Unable to set survey permissions for non-admin users 1 year 3 months ago #90797

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 5830
  • Thank you received: 711
  • Karma: 220
Maybe a bug report to do.

Can you try with last version ?
The administrator has disabled public write access.

Re: Unable to set survey permissions for non-admin users 1 year 3 months ago #90798

  • samarta
  • samarta's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hi,

I have already made a bug report.

I tried with versions:

Version 2.00+ Build 121024
Version 2.00+ Build 121209
Version 2.00+ Build 130103


Thanks,

João
The administrator has disabled public write access.

Re: Unable to set survey permissions for non-admin users 1 year 3 months ago #90799

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 5830
  • Thank you received: 711
  • Karma: 220
Great \o/ and thank you.

Can you put the number of the bug (and maybe the link here).

Denis
The administrator has disabled public write access.

Re: Unable to set survey permissions for non-admin users 1 year 3 months ago #90802

  • samarta
  • samarta's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hi,

The ID of the bug report is 07147

bugs.limesurvey.org/view.php?id=7147


I have attached a html file, on the bug report, with detailed results of the error, with debug set to 2.


--João
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.108 seconds
Donation Image