Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: HTML Editor fields are no longer showing after updating to most recent version

HTML Editor fields are no longer showing after updating to most recent version 1 year 5 months ago #87130

  • ems1985
  • ems1985's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hey guys. Since ive updated to the latest version the HTML editor fields are no longer showing. Does anybody have a similar issue or know how to fix this?

Heres what it looks like: upload.xio.at/lsproblem.png

I get the same error for all HTML Editor fields. Switching "Default HTML editor mode" to "No HTML-Editor" shows the regular text fields which work just fine.

Any help would be appreciated.
The administrator has disabled public write access.

Re: HTML Editor fields are no longer showing after updating to most recent version 1 year 5 months ago #87132

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 718
  • Thank you received: 91
  • Karma: 83
Clear your browser cache and make sure you copied all files to the server.
Support us, too. Donate to the LimeSurvey project and help keep us going!
The administrator has disabled public write access.

Re: HTML Editor fields are no longer showing after updating to most recent version 1 year 5 months ago #87165

  • ems1985
  • ems1985's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Cant be a browser cache issue since I've tried multiple machines. Also I used the 3 click update feature so I didnt copy any of the files myself. I'll try to manually copy the files to the server and see whether that works..
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.094 seconds
Donation Image