Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Default translation not working

Default translation not working 2 years 5 months ago #76022

  • moloko
  • moloko's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Hello,
i'm currently making a second project with LimeSurvey.

I made the first one one year ago, and I had no problem.

Right now i'm stuck with the translation: I should have a survey in italian and slovenian but all the buttons and labels stay in english. Last time I did the same, and I ended up with what i needed.

Is there something special to do?
I checked and I already uploaded all the languages that come with the default LimeSurvay package.
Also I'm updated to last version (Version 1.92 Build 120303), I tried differents templates, but nothing changes.

As reference, this is the old survey i made
questionario.tralagente.it/index.php?sid=65811&lang=sl
questionario.tralagente.it/index.php?sid=65811&lang=it

and this is the new one
future.skgz.org/index.php?sid=63577
(I selected slovenian as basic language, but trying the other way around gave me the same result)
The administrator has disabled public write access.

Aw: Default translation not working 2 years 5 months ago #76288

  • Steve
  • Steve's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 494
  • Thank you received: 46
  • Karma: 17
Hello,

did you solve the problem? If so, can you please tell us your solution? Other people might run into the same problem so it would be nice if you can share your experiences.
Mit freundlichen Grüßen/Best regards,

Stefan Gohlke
LimeSurvey Team
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.098 seconds
Donation Image