Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Assesment results not shown

Assesment results not shown 2 years 4 months ago #69689

  • Jannet
  • Jannet's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Karma: 0
Hi. I recently upgraded to LS 1.91. In the old version the assessment worked just fine, but since I upgraded to 1.91 the assessment results are no longer shown in the final page. Of course the Enable assessment mode is on, and I did not change anything to the survey.
The administrator has disabled public write access.

Re: Assesment results not shown 2 years 4 months ago #69693

  • Jannet
  • Jannet's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Karma: 0
I did some more investigating, and the problem is that the values that are entered are not added up. All answers are list (radio) style and the values (all defined as assessment values in label sets) are 1 - 4. Yet at the end of the survey the sum still is 0.
The administrator has disabled public write access.

Re: Assesment results not shown 2 years 4 months ago #69713

  • Jannet
  • Jannet's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Karma: 0
I found out was was wrong. With the update the label set that I created was transformed to an answer subset with every question. However, the values that I set in the label set, all were defaulted to 0 in the answer subsets. So, of course the total was 0 too. Fixed it now by giving the answers values too.
The administrator has disabled public write access.

Re: Assesment results not shown 2 years 4 months ago #69745

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5275
  • Thank you received: 289
  • Karma: 246
Jannet wrote:
However, the values that I set in the <a href='www.docs.limesurvey.org/tiki-index.php?p...tions+for+LimeSurvey'>label set</a>, all were defaulted to 0 in the answer subsets.
Is this a bug or a behavior that makes sense?

If you think it is a bug please open a ticket at the bugtracker and...
  1. Give as much information as possible
  2. Attach your survey. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.
  3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.
  4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Assesment results not shown 2 years 4 months ago #69755

  • Jannet
  • Jannet's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Karma: 0
Hi Mazi. I considder it a bug, because, well, who'd a thunk that this would happen. As this behaviour is not described in the manual, it seems like the developers did not think about it either. Once I have figured out how to open a ticket in the bugtracker, I will definitely do that.
The administrator has disabled public write access.

Re: Assesment results not shown 2 years 4 months ago #69765

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5275
  • Thank you received: 289
  • Karma: 246
Thanks for reporting bugs!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.107 seconds
Donation Image