Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Problem with encoding ona admin pages

Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67868

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
Hello!

After upgrading to 11232 I have noticed that letter "ą" is not displayed properly. It is displayed properly on survey pages, on "editsurveylocalesettings" and CKEditor... but on /admin/admin.php?sid=XXXX in welcome message section it is not displayed correctly eg. "metod�" instead of "metodą".
It looks allright at mysql database, other labels at this very same page looks allright in polish too eg. Hints section: "Adresy IP będą rejestrowane" (IP Addresses will be logged) in polish language. So it doesnt't seem to be view encoding problem with browser...

This tekst was displayed properly at previous version - this is old survey.

FF 70.1: metod�
IE8: metod�

I didn't change anything on my db and/or application server. Just updated to 11232 form previous version.

Any ideas?
Last Edit: 2 years 11 months ago by sp00ky.
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67870

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
Creating new survey causes this same error!
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67871

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
You can test if this is rerpoducable at our online demo at demo.limesurvey.org/admin(external link) which always runs the latest Limesurvey version.
Username: admin
Password: test
If you can reproduce the problem there please report back

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67875

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
It works - I can't reproduce it here :/
I've just made clean install, but the problem remains :((((
Last Edit: 2 years 11 months ago by sp00ky.
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67883

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
I have downgraded to 11110 and now everything works fine. ą=ą :)
I think that something is wrong with this bulid... Maybe it needs some db upgrades?

I'm curious about other "polish" upgrades...
Last Edit: 2 years 11 months ago by sp00ky.
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67894

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
This is a really weird behavior. Sinc eit works fine at our demo I suppose that it is somehow server setting related.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67897

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
OK, I'll try this:
1. Install 11232 with new DB.
2. Create a survey with "ą" :)
3. Check if everything is OK.

and.
1. Install 11110 with new DB.
2. Create a survey with "ą" :)
3. Upgrade to 11232.
4. Check if everything is OK with previously created survey.
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67906

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
It doesn't work in both cases. It only works with build older then 11232.

Mazi, why do you think that is related with server settings? It works with build 11110.
Maybe build 11232 doesn't work properly with Win2003, Apache/2.2.11 (Win32) PHP/5.2.9-2 and mysql 5.0.51a?

I'm gonna to find out what had changed since 11110.
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67911

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
Can you attach a simple sample survey for testing so I can have a look on my test server?

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Problem with encoding ona admin pages 2 years 11 months ago #67933

  • barbapapa
  • barbapapa's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 11
  • Karma: 1
Hello,
I have the same problem after last upgrade. It is the second time. The first problem of that type was after one of summer upgrades, but next upgrade corrected it.
The problem is also with "eated" ą in downloaded results of previously done surveys. The letter ą is not visible on results page either.
Enclosed is a demo survey. Link to that survey is:
www.bew.edu.pl/a/index.php?sid=44919&lang=pl
You can see results page after three simple screens - first link. There are no ą in questions.
Best regards
Attachments:
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.115 seconds
Donation Image