Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: LS Forums login issue

LS Forums login issue 3 years 5 months ago #61559

  • nnudell
  • nnudell's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 1
  • Karma: 1
I don't see another forum section that is more appropriate for an issue with these forums. My primary login only works here some of the time. Some times I can login and some times I cannot. I created this as an alternate and it worked today this time (but strangely it says my last visit date was "30 Nov 1999". Is anyone else having an issue with logging in to the forums here?

PS: This started a couple of months ago
The administrator has disabled public write access.

Re: LS Forums login issue 3 years 5 months ago #61561

  • holch
  • holch's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 2952
  • Thank you received: 378
  • Karma: 124
I have problems to login as well. I can only login on the homepage. On the login at the top of the forum it doesn't work for me.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.

Re: LS Forums login issue 3 years 5 months ago #61563

  • medicnick
  • medicnick's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 20
  • Karma: 0
Thanks Holch that did the trick. I can login from the high level forum position but after entering a forum thread.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.109 seconds
Donation Image