Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore

Re: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore 3 years 4 months ago #60756

  • sp00ky
  • sp00ky's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Lime
  • Posts: 25
  • Thank you received: 2
  • Karma: 4
There is new build 10062. Maye this will do the trick :huh:
It helped me. With 10060 I couldn't even display surveys
Last Edit: 3 years 4 months ago by sp00ky.
The administrator has disabled public write access.

Aw: Re: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore 3 years 4 months ago #60825

  • Ernst
  • Ernst's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Hi sp00ky,

I have tried it. Also the 10062 version brings me to the same error

FEHLER
Es tut uns leid, aber Ihre Sitzung ist abgelaufen.
Entweder sind Sie zu lange inaktiv gewesen, Sie haben Cookies deaktiviert oder es gab ein Problem mit Ihrer Verbindung.
Bitte kontaktieren Sie ... für weitere Unterstützung.

Which means in english inactive or cookie deactivated - both are untrue. And it is the same error as with 10060

On the main level I have the version 1.90+ now running without any problems

Cheers,
Ernst
Last Edit: 3 years 4 months ago by Ernst. Reason: had a misspelling
The administrator has disabled public write access.

Re: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore 3 years 4 months ago #60904

  • onlyrich
  • onlyrich's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
I am having the same issues with mine. I get "We are sorry but your session has expired" after I click next. This happened right after I activated the survey.

Any solution?
The administrator has disabled public write access.

Re: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore 3 years 4 months ago #60905

  • onlyrich
  • onlyrich's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hey people,

I did some digging. The error message is in the index.php file, and is under an area which is trying to do something with the language. Can anyone understand this code piece that I'm cutting and pasting?? Do you see what's going on in here? Help?




if (!isset($_SESSION) && (isset($move)) )
// geez ... a session time out! RUN!
{
if (isset($_REQUEST))
{
safe_die('You cannot start this script directly');
}
require_once(dirname(__FILE__).'/classes/core/language.php');
$baselang = GetBaseLanguageFromSurveyID($surveyid);
$clang = new limesurvey_lang($baselang);
//A nice exit
sendcacheheaders();
doHeader();

echo templatereplace(file_get_contents("$standardtemplaterootdir/default/startpage.pstpl"));
echo "<center><br />\n"
."\t<font color='RED'><strong>".$clang->gT("ERROR")."</strong></font><br />\n"
."\t".$clang->gT("We are sorry but your session has expired.")."<br />".$clang->gT("Either you have been inactive for too long, you have cookies disabled for your browser, or there were problems with your connection.")."<br />\n"
."\t".sprintf($clang->gT("Please contact %s ( %s ) for further assistance."),$siteadminname,$siteadminemail)."\n"
."</center><br />\n";

echo templatereplace(file_get_contents("$standardtemplaterootdir/default/endpage.pstpl"));
doFooter();
exit;
};
The administrator has disabled public write access.

Re: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore 3 years 4 months ago #60908

  • onlyrich
  • onlyrich's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hey people,

I did some digging. The error message is in the index.php file, and is under an area which is trying to do something with the language. Can anyone understand this code piece that I'm cutting and pasting?? Do you see what's going on in here? Help?




if (!isset($_SESSION) && (isset($move)) )
// geez ... a session time out! RUN!
{
if (isset($_REQUEST))
{
safe_die('You cannot start this script directly');
}
require_once(dirname(__FILE__).'/classes/core/language.php');
$baselang = GetBaseLanguageFromSurveyID($surveyid);
$clang = new limesurvey_lang($baselang);
//A nice exit
sendcacheheaders();
doHeader();

echo templatereplace(file_get_contents("$standardtemplaterootdir/default/startpage.pstpl"));
echo "<center><br />\n"
."\t<font color='RED'><strong>".$clang->gT("ERROR")."</strong></font><br />\n"
."\t".$clang->gT("We are sorry but your session has expired.")."<br />".$clang->gT("Either you have been inactive for too long, you have cookies disabled for your browser, or there were problems with your connection.")."<br />\n"
."\t".sprintf($clang->gT("Please contact %s ( %s ) for further assistance."),$siteadminname,$siteadminemail)."\n"
."</center><br />\n";

echo templatereplace(file_get_contents("$standardtemplaterootdir/default/endpage.pstpl"));
doFooter();
exit;
};
The administrator has disabled public write access.

Re: Got my first survey done, but after activating it doesn´t work anymore 3 years 4 months ago #60999

  • Ernst
  • Ernst's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Orvil did make a bug report on that issue on the german version of the forum
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.106 seconds
Donation Image