Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Installation issue - Trouble accessing the "global settings" page

Re: Installation issue - Trouble accessing the "global settings" page 3 years 2 months ago #66065

  • smithrl7
  • smithrl7's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 1
  • Karma: 0
I am having the same issue. There are no error messages, not even a log entry in the access_log where the page was hit. I have every level of logging turned on within php and I get no errors; only that the connection was reset (FireFox). I am using version 1.91plus. I went back to 1.90 and have the exact same results. Anybody else have this or found a solution?
The administrator has disabled public write access.

Re: Installation issue - Trouble accessing the "global settings" page 3 years 2 months ago #66066

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5504
  • Thank you received: 312
  • Karma: 253
1. Did you try a different browser?

2. Did you try to access the system from another PC?

3. Is there any proxy or the like in between the connection?

4. Is there any (maybe too strict) firewall in place?

5. Did you check for security modules like suhosin or mod_security which might cause problems?

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.157 seconds
Donation Image