Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Multiple choice questions not working!

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49239

  • normington
  • normington's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Andrea,

Haven't solved this yet - I got in touch with my hosting provider and they're looking at it. In the meantime, I'm running LS from my home server, where it works fine.

Andrew
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49240

  • andreass
  • andreass's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Sorry...

I downloaded and installed the newest version, 1.90 release 9130, earlier today, and when I was testing it, I got problems when I tried to add subquestions/edit answer options. The icons + and - don't work, and neither "Predefined label sets" and "Quick Add". They do nothing.

is there anything I can do around here?

Thank you.
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49245

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5279
  • Thank you received: 289
  • Karma: 246
Are you using Internet Explorer 6?

If so, try a modern browser :-)

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49299

  • andreass
  • andreass's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 4
  • Karma: 0
I was already using the Mozilla Firefox...
Anyway, today, as magic, it's all working: the '+' and '-' buttons, Quick Add and Predefined label sets, too... Better this way!

Thanks again!
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49322

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5279
  • Thank you received: 289
  • Karma: 246
You're welcome!

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to the team .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49328

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 5854
  • Thank you received: 716
  • Karma: 222
It's due to the cache for js files.

js file have a long long long cache ...
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49337

  • normington
  • normington's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Thanks Shnoulle - do you know what I can do about that?
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #49374

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5279
  • Thank you received: 289
  • Karma: 246
Try clearing your browser cache.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #50675

Hi,

I have the same problem as you.. I have tried everything that you have suggested here but it still not work.

I have installed from cpanel and i have updated to the latest version and i have tested it in IE8, FF and Chrome but same same...

See www.limelogik.se/cb-quiz/admin/admin.php

User: Lime
PW: limepass
The administrator has disabled public write access.

Re:Multiple choice questions not working! 3 years 6 months ago #50679

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5279
  • Thank you received: 289
  • Karma: 246
This seems to be a server side issue. I can reproduce the problem using IE and your installation.
When using the limesurvey demo (demo.limesurvey.org/admin/admin.php?acti...=57185&gid=41&qid=87) I cannot reproduce the problem.
Demo login:
admin/test

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.138 seconds
Donation Image