Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Question Number not appearing in any templates

Question Number not appearing in any templates 5 months 2 weeks ago #107114

For some reason the question numbers are not appearing on any questions. I thought maybe I goofed something with the template, but trying several of the stock templates, but no luck. I thought maybe it was something I did in the HTML or CSS, but it turns out that putting even static text inside the span class along with the {QUESTION_NUMBER} placeholder yields nothing. Trial & error seems to point to the placeholder.

e.g.

question template code
question.pstpl =

<div class="question-text">
<span class="asterisk">{QUESTION_MANDATORY}</span><span class="qnumcode">{QUESTION_NUMBER} test_test</span> {QUESTION_TEXT}
</div>


HTML result in template preview window =
<div class="question-text">
<span class="asterisk">*</span>
<span class="qnumcode">1 test_test</span>
How many roads must a man walk down?
</div>

HTML result in test this survey =
<div class="question-text">
<span class="asterisk">*</span>
<span class="qnumcode"> test_test</span>
Approximately how many organ transplants take place every day in the U.S. ?
</div>


So it seems like the production side isn't rendering {QUESTION_NUMBER} for some reason. Any ideas?
The administrator has disabled public write access.

Question Number not appearing in any templates 5 months 2 weeks ago #107117

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6323
  • Thank you received: 812
  • Karma: 242
Hi,

Did you set 'Show question number' in survey settings ? By default it's OFF
The administrator has disabled public write access.

Question Number not appearing in any templates 5 months 2 weeks ago #107118

Wow, do I feel dumb. Completely missed that setting when I copied from another survey.

Thank you!
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.099 seconds
Donation Image