Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: "No answer" in the statistics

"No answer" in the statistics 1 year 4 weeks ago #99213

  • asklepio
  • asklepio's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 19
  • Karma: 0
Hi,

I'm using Version 2.00+ Build 130611.

I have set up a survey with many mandotory questions with radio buttons. "No answer" is not displayed when doing the survey.
In the statistics, how comes I have a line "no answer"? even though the number is very low (like 1%)

thanks!
The administrator has disabled public write access.

"No answer" in the statistics 1 year 4 weeks ago #99230

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6334
  • Thank you received: 818
  • Karma: 243
Hi,

Maybe a problem with No answer/Not display. Maybe this bug are fixed now.

Denis
The administrator has disabled public write access.

"No answer" in the statistics 1 year 4 weeks ago #99238

  • asklepio
  • asklepio's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 19
  • Karma: 0
Hi,

What is strange is that the "no answer" appears in the statistics when i include the uncompleted answers.
When i choose only the completed answers, the "no answer" is 0%, which is consistent.
The administrator has disabled public write access.

"No answer" in the statistics 1 year 4 weeks ago #99239

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6334
  • Thank you received: 818
  • Karma: 243
Yes,

Then surely a "Not viewed" OR user stop at this stage ... You have a checkbox : "Subtotals based on displayed questions" for this.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.092 seconds
Donation Image