Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Does it exist?

Does it exist? 1 year 1 month ago #96823

  • gio1908
  • gio1908's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Guys hi,

I made a nice questionnaire for my survey, but when I try to enable it (activate) an error occurs. Saying that a question with an id 108 does not have sub-questions and for that reason the activation cannot proceed! The question existed for a short period of time and after that I deleted it the day before yesterday). Even in the QA the question with the id does not exists and even when the error occurs the message sends me to the first page of my questionnaire and not at the question... :S :S :S

Any idea what is going on...????
The administrator has disabled public write access.

Does it exist? 1 year 1 month ago #96828

  • holch
  • holch's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 2569
  • Thank you received: 292
  • Karma: 106
Seems like the question was not deleted properly. Did you check the data integrity? Icon 5 from the left on the highest navigation level.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.107 seconds
Donation Image