Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Conditions not working on fresh install

Conditions not working on fresh install 1 year 5 months ago #94869

  • dspaan
  • dspaan's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 68
  • Karma: 0
I just installed Limesurvey on a new server, version Versie 2.00+ Build 130406

I made a survey, see attached xml. Nothing fancy, no javascript nothing. I didn't import this survey, i made every question one by one. I used the default template and also tried another template.

But for some reason the conditions are not working. I don't see any errors with the Survey Logic file.

Help?

File Attachment:

File Name: survey_989223_nl.rar
File Size: 2 KB
Last Edit: 1 year 5 months ago by dspaan.
The administrator has disabled public write access.

Conditions not working on fresh install 1 year 5 months ago #94874

  • holch
  • holch's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 2715
  • Thank you received: 331
  • Karma: 121
The file in your rar is a xml. This doesn't import into LS 2.0.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.

Conditions not working on fresh install 1 year 5 months ago #94878

  • dspaan
  • dspaan's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 68
  • Karma: 0
Never mind, i made a stupid mistake, all conditions work correctly i just misinterpreted how the conditions should work. It's been too long since i worked with Limesurvey lol.
The administrator has disabled public write access.

Conditions not working on fresh install 1 year 5 months ago #94881

  • holch
  • holch's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 2715
  • Thank you received: 331
  • Karma: 121
No problem. Those things happen!
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.

Conditions not working on fresh install 1 year 5 months ago #94921

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6360
  • Thank you received: 824
  • Karma: 245
dspaan wrote:
Never mind, i made a stupid mistake, all conditions work correctly i just misinterpreted how the conditions should work. It's been too long since i worked with Limesurvey lol.
Can you explain a little bit more ? Maybe we can update condition documentation to be more clear :).

Denis
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.118 seconds
Donation Image