Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Problem sending invitations

Problem sending invitations 1 year 4 months ago #94867

Hi

Limesurvey Version 2.00+ Build 130406

I am trying to send invitations.
The first 50 were sent, as per the limit set in config.
My client closed the sending screen.

I can't get the rest to send.
I go to Tokens.
I go to "Send email invitation"
The email wording screen opens
I press "Send invitations" and the screen simply reloads without send.

Any ideas?

Thanks
Brendon
The administrator has disabled public write access.

Problem sending invitations 1 year 4 months ago #94897

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5324
  • Thank you received: 293
  • Karma: 248
Please test if the problem still exists at the latest release. If so please open a ticket at the bugtracker and...
  1. Give as much information as possible
  2. Attach your survey and test token data. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.
  3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.
  4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.123 seconds
Donation Image