Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Token mismatch error

Token mismatch error 1 year 10 months ago #86348

  • olegb
  • olegb's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Hello !

We use Version 2.00+ Build 120931.
I have a problem :( . I've created a new assesment survey. One person have to assess his colleague and boss. All question are the same for colleague and for boss. I've added attribute to token table to distinguish between those who will be assessed (one token for boss assesment, second token for colleague assesment) Also I've added this attribute to survey header (For example Boss assesment or Colleague assesment in survey header)When person received the invitations and clicks on first link all OK, but when clicks on another link system message in the browser :

Token mismatch

The token you provided doesn't match the one in your session.

Please wait to begin with a new session.
Last Edit: 1 year 10 months ago by olegb.
The administrator has disabled public write access.

Re: Token mismatch error 1 year 7 months ago #91939

  • andor
  • andor's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 3
  • Karma: 0
I have noted this behaviour as well. The session has to be reset, and invoking the token mismatch page does this, as does subsequent reloading of the assessment that showed the toeken mismatch error. However, this is causing our clients some concern, as clients need to commence multiple assessments in the same session and they are finding this a problem. I am wondering if this can be handled more gracefully.

I have a workaround which is the format the links provided in using the /newtest/Y string at the end as the links use in the token management page in LimeSurvey, but obviously this is no desirable full time.

Having to educate clients about sessions and so forth just so they can load an assessment correctly is not a good look. Comments, anyone?
Last Edit: 1 year 7 months ago by andor.
The administrator has disabled public write access.

Re: Token mismatch error 1 year 7 months ago #91948

  • mdekker
  • mdekker's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 341
  • Thank you received: 68
  • Karma: 38
The original message is old, if you still have this issue with the current version, could you please file a bug report and copy your message in the report and a link to this forum topic? It sounds like a serious issue that should be resolved.
---
Menno Dekker
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.120 seconds
Donation Image