Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Custom Template - Random Error

Custom Template - Random Error 2 years 3 months ago #84245

I know this may be a shot in the dark since this is a custom template but I can't figure out what's going on.

I created a custom template and uploaded it, works fine except for the question.pstpl, it's randomly adding a paragpraph start/end before/after SOME of the {QUESTION_TEXT} keywords. As far as I can tell there is no rhyme or reason why suddenly a paragraph line would show up.

Here's my question.pstpl section of code:
<!-- BEGIN QUESTION.PSTPL -->
            	<div class="content_box_question">
                    <div class="contact_form">
 
                    <!--    <div class="col_w300 float_l"> -->
						<div class="col_w300">
							<span class="asterisk">{QUESTION_MANDATORY}</span>&nbsp;<span class="qnumcode">{QUESTION_NUMBER}). {QUESTION_CODE}</span>&nbsp;&nbsp;{QUESTION_TEXT}<br />
							<span class="questionhelp">{QUESTION_HELP}</span>
							{QUESTION_MAN_MESSAGE}<br />
							{QUESTION_VALID_MESSAGE}<br />
							{QUESTION_FILE_VALID_MESSAGE}<br />
							{ANSWER}<br />
							{QUESTIONHELP}<br />
                            <div class="cleaner_h10"></div>
 
                        </div>
                    </div> 
                    <!-- <div class="cleaner_h40"></div> -->
                </div> <!-- end of content_box -->
<!-- END QUESTION.PSTPL -->

I know it looks a little messed up now, haven't really gotten things aligned properly but can't really do that until I figure out what's going on. Now if you see line 7, I don't have any [p] or [/p] surrounding question_text. However, some of my questions have a [p] and some don't.

Any change I can get some tips on where to look? I can see if this were a coding issue but I don't have any dynamic code updates that add a paragraph and I also never messed with the keywords.

LimeSurvey Version 1.92+ Build 120801

Thank you.
Last Edit: 2 years 3 months ago by PartieHonteuse. Reason: forgot to add LS version info
The administrator has disabled public write access.

Re: Custom Template - Random Error 2 years 3 months ago #84246

Just adding more information:

Screenshots (Clipboard01.jpg) show questions 9-11. The bottom code shows "View Source" of question #10 and #11. Clipboard02.jpg just shows that it's not having to do with odd/even numbered questions and it doesn't seem to matter how long the question text is. Crazy.

Clipboard02.jpg


Clipboard01.jpg




QUESTION 10 VIEW SOURCE (truncated UL/LI output)
<!-- BEGIN QUESTION.PSTPL -->
 
            	<div class="content_box_question">
                    <div class="contact_form">
 
                    <!--    <div class="col_w300 float_l"> -->
						<div class="col_w300">
							<span class="asterisk">*</span>&nbsp;<span class="qnumcode">10). </span>&nbsp;&nbsp;Does your company use SAP NetWeaver?<br />
							<span class="questionhelp">Choose one of the following answers</span>
							<br />
							<span class="questionhelp" id="vmsg_73"></span><br />
							<br />
					<input type="hidden" name="java13673X3X73" id="java13673X3X73" value="" />
<br />
							<br />
                            <div class="cleaner_h10"></div>
 
                        </div>
                    </div> 
                    <!-- <div class="cleaner_h40"></div> -->
                </div> <!-- end of content_box -->
<!-- END QUESTION.PSTPL -->

QUESTION 11 VIEW SOURCE (truncated UL/LI output.)
<!-- BEGIN QUESTION.PSTPL -->
            	<div class="content_box_question">
                    <div class="contact_form">
 
                    <!--    <div class="col_w300 float_l"> -->
						<div class="col_w300">
							<span class="asterisk">*</span>&nbsp;<span class="qnumcode">11). </span>&nbsp;&nbsp;<p>
	To how many non-SAP applications does your company interface your SAP environment?</p>
<br />
							<span class="questionhelp">Choose one of the following answers</span>
							<br />
							<span class="questionhelp" id="vmsg_74"></span><br />
							<br />
 
    <input type="hidden" name="java13673X3X74" id="java13673X3X74" value="" />
<br />
							<br />
<br />
                            <div class="cleaner_h10"></div>
 
                        </div>
                    </div> 
                    <!-- <div class="cleaner_h40"></div> -->
                </div> <!-- end of content_box -->
<!-- END QUESTION.PSTPL -->
Last Edit: 2 years 3 months ago by PartieHonteuse. Reason: forgot beginning code tag for q11
The administrator has disabled public write access.

Re: Custom Template - Random Error 2 years 3 months ago #84312

Alright, so after taking a couple of days off from template creating and beating my head against a wall I finally figured it out. Such a simple thing really...the author of the survey was using the question WYSIWG editor and it was adding html paragraph tags. I thought I looked at this before but apparently not. :blush: :whistle:

Now on to finishing the template.

Moderators, if you do so on this forum you may lock the thread.

Regards,

Partie
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.247 seconds
Donation Image