Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Load Unfinished Survey button not displaying

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 6 months ago #79007

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
You can test if this is fixed at the latest version by testing our online demo which always runs the latest Limesurvey version.
Username: admin
Password: test
If you can reproduce the problem there please open a ticket at the bugtracker and...
  1. Give as much information as possible
  2. Attach your survey. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.
  3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.
  4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 6 months ago #79061

  • dtra
  • dtra's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Yeah, it still didn't work, I re-opened the existing bug, bugs.limesurvey.org/view.php?id=6016
I deleted the survey from the demo site already
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 6 months ago #79103

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
We will look into it. Please mind that you should always use the shipped "default" template for testing.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79155

  • dtra
  • dtra's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
hmmm, I just tried it again on the test demo and it worked so there must be something wrong with our installation.
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79160

  • dtra
  • dtra's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Would you be able to tell me where I can look to try to debug this issue? The template editor displays the "Load unfinished survey" button now, but the button is still not visible in the actual survey. For both the default template and our modified template (which was modified from the default template).
Last Edit: 2 years 5 months ago by dtra.
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79230

  • dtra
  • dtra's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
OK, I found replacements.php lines 328-360, $thissurvey is returning 'G' instead of 'A', can anyone tell me what that means?
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79252

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 6429
  • Thank you received: 839
  • Karma: 249
G: group by group
A: All in one

Did you have some "saved answers" ?
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79260

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • NOW ONLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
Do you use a modified Limesurvey version? Because I can't reproduce the problem locally.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79352

  • dtra
  • dtra's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Ah thanks, I've tried with saved answers and a completely fresh survey and either way the button does not appear.

The survey might have been modified previously, but I've unzipped the latest build version over the top which I thought would have overwritten any changes we had made previously.
The administrator has disabled public write access.

Re: Load Unfinished Survey button not displaying 2 years 5 months ago #79353

  • dtra
  • dtra's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 16
  • Karma: 0
OK, I think I understand what the problem is now, it may just be the way we have the surveys set up. We have token based persistence enabled, but each time I am loading up a survey with a new token. When I disable token based persistence then the button is available. Thanks again, I just didn't understand how the option was meant to work.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.125 seconds
Donation Image