Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove

Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78334

  • mark
  • mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 86
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
I'm getting a white question mark in a blue box at the bottom left of each question.
Have never seen this before - where does it come from & how do I get rid of it?
See attached screen image [*.jpg]
Regards
Mark
Attachments:
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78335

  • mark
  • mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 86
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
I found a reference to this problem in the workaround sections.
Here it was suggested that 1 - rename and upload an empty help.gif file
2 - in template.css look for div.questionhelp img and add visibility:hidden;

In the case of 1 - I renamed it with no success
In 2 - my template.css doesn't have a div.questionhelp

Any other suggestion?
Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78341

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 807
  • Thank you received: 115
  • Karma: 93
The question mark should not show up if your question help text is truly empty. Can you check?
Support us, too. Donate to the LimeSurvey project and help keep us going!
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78343

  • mark
  • mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 86
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
I actually renamed the help.gif to oldhelp.gif.
I will search for another instance of help.gif

Thanks for the reply
Mark
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78344

  • mark
  • mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 86
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
I did find 2 instances of help.gif and have renamed both.
I'm starting to think that this white ? with a blue box is possibly called something else.
Any suggestions?
Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78348

  • mark
  • mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 86
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Help.gif is a different question mark to the one I'm getting.
It's white and in a circle - I'm getting a square.
See attachment.
Does anyone know the name of the square questionmark -the first attachment?

Thanks
Attachments:
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78429

  • mark
  • mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Lime
  • Posts: 86
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
The solution is quite simple - make that sure that nothing is in the help section of your question. It may look like there is nothing there but open up the fullscreen/advanced editing option [the Limesurvey logo] and press delete a few times - I think I had non-visible stuff here.
When this is completely blank the question mark doesn't show.
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78434

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 807
  • Thank you received: 115
  • Karma: 93
:)
Support us, too. Donate to the LimeSurvey project and help keep us going!
The administrator has disabled public write access.

Re: Strange Question Mark Bottom of Question - How to remove 2 years 6 months ago #78658

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
mark wrote:
The solution is quite simple - make that sure that nothing is in the help section of your question. It may look like there is nothing there but open up the fullscreen/advanced editing option [the Limesurvey logo] and press delete a few times - I think I had non-visible stuff here.
When this is completely blank the question mark doesn't show.
You can switch the editor to source code mode (docs.limesurvey.org/First+login+-+Your+u...#X._Source_code_mode:) to see if anything is left at the help text.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.135 seconds
Donation Image