Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Conditions on equals predefined not showing up

Conditions on equals predefined not showing up 3 years 3 weeks ago #66213

  • iwebkat
  • iwebkat's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 11
  • Karma: 0
I'm trying to use branching logic. I select the question - the previous question shows in the scenario box. When I change the comparison operator to "equals", no predefined answers show up. (It was a yes/no question in the previous question.)

I have tried three different web browsers on two different OS. Any ideas?? Help!!
The administrator has disabled public write access.

Re: Conditions on equals predefined not showing up 3 years 3 weeks ago #66220

  • iwebkat
  • iwebkat's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 11
  • Karma: 0
Sorry about this one. I wasn't clicking on the questions in the top box to get the responses in the lower box. :/
The administrator has disabled public write access.

Re: Conditions on equals predefined not showing up 3 years 3 weeks ago #66245

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5331
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
Was our documentation unclear?
If you are missing some information in the manual feel free to improve it. Our manual is a wiki, everyone can edit it and you can't do much wrong.
So if you miss anything in the manual and you found out how to do it please add this information. Thanks!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.086 seconds
Donation Image