Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Survey resets after second question group (Test mode)

Survey resets after second question group (Test mode) 2 years 11 months ago #65777

Hi,

we created a survey with following settings:

1 question group with 5 questions
after that 11 question groups with 15 questions each
all questions of group at one page

Then we startet a test and submitted the first question group, the second and when we click "Next" then, the survey will be reset and we are at the beginning of the survey (first question group).

I tried to increase the allocated memory for these all limesurvey php scripts - without success
What else can I do?
The administrator has disabled public write access.

Re: Survey resets after second question group (Test mode) 2 years 11 months ago #65809

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5324
  • Thank you received: 293
  • Karma: 248
1. Which Limesurvey-Version do you use?

2. Do you use conditions?

3. Please switch on debug mode by adding the following line to your config.php file:
$debug = '1';

Are there any additional errors reported on top of the page?

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Survey resets after second question group (Test mode) 2 years 11 months ago #65815

Hi Mazi,

thanks for your response!

1. We use Version 1.91+ Build 10951
2. Yes, conditions are used. Apart from question group 1 each question of the other groups beginning at question no. 2 has a condition. (If first question of group = Yes then show question XXXX)
3. No (additional) errors in debug mode
The administrator has disabled public write access.

Re: Survey resets after second question group (Test mode) 2 years 11 months ago #65837

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5324
  • Thank you received: 293
  • Karma: 248
Sounds like a condition problem. Please check your conditions.

You can also create a copy of this survey and while copying do NOT copy the conditions as well but set them up from scratch carefuly step by step for testing.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Re: Survey resets after second question group (Test mode) 2 years 10 months ago #66283

The <a href='docs.limesurvey.org/tiki-index.php?page=Setting%20conditions'>conditions</a> were not responsible for this issue, the survey itself was too huge.
We now splitted the survey and everything works fine
Last Edit: 2 years 10 months ago by IT_Services.
The administrator has disabled public write access.

Re: Survey resets after second question group (Test mode) 2 years 10 months ago #66285

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5324
  • Thank you received: 293
  • Karma: 248
Thanks for your feedback!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.181 seconds
Donation Image