Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: User groups not appearing

User groups not appearing 3 years 9 months ago #54126

  • Mike1985
  • Mike1985's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 49
  • Karma: 0
I have created two user groups when logged in as Admin.

When going on to a survey -> Survey security settings the groups I created are not appearing in the drop down list of available groups. Is there a reason for this?

The survey itself was not set up by Admin - but should that matter?

Cheers,

Mike
The administrator has disabled public write access.

Re:User groups not appearing 3 years 9 months ago #54133

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5325
  • Thank you received: 296
  • Karma: 249
Please test if the problem still exists at the latest release. If so please open a ticket at the bugtracker and...

1. Give as much information as possible

2. Attach your survey. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.

3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.

4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.103 seconds
Donation Image