Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: logo does not show in bluengrey template

logo does not show in bluengrey template 4 months 2 weeks ago #105960

  • holch
  • holch's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 2549
  • Thank you received: 285
  • Karma: 102
Well, now I understand better!

Problem solved. It is not bug, it is just normal behaviour.

If you put a end url, what limesurvey does is redirecting you to this url as soon as you reach the end page, which means you won't see the end page.

You can't have both, either the redirect OR the end page.

So there are a few things that you could do if you want a end message and then a redirect:
- You could put a simpel text display question with your end message and then use the end url, this means it will still skip the end page but you have your own endpage (manual.limesurvey.org/Question_types#Text_display)

- Or you could include the URL to your website as a link on the end page.

- Maybe there is a way to use javascript on the end page to redirect after a few seconds.

-
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.105 seconds
Donation Image