Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: "File upload" Question not working properly

Re: "File upload" Question not working properly 1 year 9 months ago #89165

  • tpartner
  • tpartner's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 4127
  • Thank you received: 761
  • Karma: 347
Hmm...I was able to upload files with Firefox and IE.
Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

LimeSurvey is open-source and run entirely by volunteers so please consider donating to support the project.
The administrator has disabled public write access.

Re: "File upload" Question not working properly 1 year 9 months ago #89167

I'm using FireFox 14 - it's not working in this browser - seems to be working fine in IE now.. strange!

Do you think there is a workaround for FireFox 14?
The administrator has disabled public write access.

Re: "File upload" Question not working properly 1 year 9 months ago #89187

  • tpartner
  • tpartner's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 4127
  • Thank you received: 761
  • Karma: 347
Sorry, I can't help with that. FF 13 and FF 17 do appear to work.
Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

LimeSurvey is open-source and run entirely by volunteers so please consider donating to support the project.
The administrator has disabled public write access.

Re: "File upload" Question not working properly 1 year 9 months ago #89188

Thank you for your help.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.117 seconds
Donation Image