Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Forward answer in end url

Forward answer in end url 1 year 5 months ago #87888

  • eblanche
  • eblanche's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Hi all,
I am trying to forward an answer from a survey to another url using the end url feature.
I fill the end url field as follow:
http://another.url/index.php?MYVAR={QCODE}
where QCODE corresponds to the question code in the survey.
I even tried with the SGQA code with {INSERTANS:12245X1X1} but in both cases I get a red box error message mentioning "unknown variable".

Using Version 2.00+ Build 121106

What am I doing wrong ?
Is there any setting somewhere to activate the resolution of those variables for the end url ?
Last Edit: 1 year 5 months ago by eblanche. Reason: Enclosed url with code tag
The administrator has disabled public write access.

Re: Forward answer in end url 1 year 5 months ago #87892

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Posts: 5875
  • Thank you received: 722
  • Karma: 223
With a activated survey ? And when you get the survey ?

If yes , and if you are in the last LS version, please fill a bug report :)
The administrator has disabled public write access.

Re: Forward answer in end url 1 year 5 months ago #87901

  • eblanche
  • eblanche's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Thanks Denis for your answer.
The survey was not active but turning it into active does not change the behavior.
I'll then fill in a bug report.

Thanks
Eric
The administrator has disabled public write access.

Aw: Re: Forward answer in end url 1 year 5 months ago #88045

  • jelo
  • jelo's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Lime
  • Posts: 389
  • Thank you received: 40
  • Karma: 15
Seemed to be fixed. Not tested be myself.
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/commit/...27dc2b8fa9a5d6e04645
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.148 seconds
Donation Image