Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Setting conditions (for branching/hide/show) is not working

Re: Setting conditions (for branching/hide/show) is not working 3 years 3 weeks ago #68427

  • tpartner
  • tpartner's Avatar
  • OFFLINE
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 4372
  • Thank you received: 830
  • Karma: 381
They do seem to be working correctly for us.

As Mazi suggests, it may be a template problem. Can you test with the shipped default template?
Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

LimeSurvey is open-source and run entirely by volunteers so please consider donating to support the project.
The administrator has disabled public write access.

Re: Setting conditions (for branching/hide/show) is not working 3 years 2 weeks ago #68602

  • Chanello
  • Chanello's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Problem solved! I've changed the template and it seems to be working correctly now! THANK YOU SO MUCH for all the help, I would've never figured this out by myself!

Thank you!

Grt,

Chanel
The administrator has disabled public write access.

Re: Setting conditions (for branching/hide/show) is not working 2 months 3 weeks ago #112165

  • georgebradford
  • georgebradford's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior Lime
  • Posts: 40
  • Thank you received: 1
  • Karma: 1
Hi Everyone,

I just ran into this same issue with a fairly current version of LS (Version 2.05+ Build 140422): conditional branching will not work in a non-standard template.

Any ideas why this function remains problematic or is this issue on a trouble-shooting list?

Just wondering. I'm working around the problem by using a standard template and wanted someone to know the problem seems to still exist.


-George
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.101 seconds
Donation Image