Willkommen, Gast
Benutzername: Passwort: Angemeldet bleiben:

THEMA: Attribute not showing when email link clicked on but do when "Do Survey" gear is

Attribute not showing when email link clicked on but do when "Do Survey" gear is 1 Jahr 5 Monate her #96976

  • capson
  • capsons Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Lemon
  • Beiträge: 8
  • Karma: 0
I have a survey where multiple surveys are taken by a user it is NON-Anonymous.

When the user clicks the email invitation link to take the survey the attributes I made do not show in the survey but do when the "Do Survey" gear is clicked on from the back end i.e the attribute show up in the survey.

Also some times but not all the user get a "Token mismatch" error when clicking on the email link.

Does anyone know is this fixable? or is this a "Bug"

Please advise

Thanks
Tim
Der Administrator hat öffentliche Schreibrechte deaktiviert.

Attribute not showing when email link clicked on but do when "Do Survey" gear is 1 Jahr 5 Monate her #97075

  • DenisChenu
  • DenisChenus Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator Lime
  • Beiträge: 6551
  • Dank erhalten: 869
  • Karma: 257
If it's really a bug, a lot of user have the same problem.

Try to set debug at 2 in config.php and test again.

And look at our trouble shooting : manual.limesurvey.org/Troubleshooting#Er...ssion_has_expired.22

Denis
Letzte Änderung: 1 Jahr 5 Monate her von DenisChenu.
Der Administrator hat öffentliche Schreibrechte deaktiviert.
Moderatoren: ITEd
Ladezeit der Seite: 0.120 Sekunden
Donation Image